Een uit de hand gelopen hobby werd in 2005 de basis van een bedrijf met een hele creatieve inslag.

 

Wat begon met het maken van de welbekende ballongiraffe en het hondje, werd in de loop der jaren een explosie van zelfbedachte, grote of juist hele kleine, maar altijd mooi afgewerkte ballonfiguren. In november 2009 werd Yollie Balloons winnaar van de prestigieuze internationale Iron Latex Man Competition; een kroon op haar werk natuurlijk. Deze wedstrijd moet je vooral, onder hoge tijdsdruk, kunnen laten zien dat je goed kunt improviseren met ballonnen.

 

Intussen mag wel gezegd worden dat "alles" te maken is met ballonnen, van Kabouter Plop tot Darth Vader en van lieveheersbeestje tot olifant.... En ja, zelfs jij kan nagemaakt worden van ballonnen! Kinderen mogen altijd kiezen uit een ruim aanbod van figuren. Heb je even de tijd of wil je iets bestellen? Neem dan voor meer foto's van ballonfiguren, decoraties en schmink gerust eens een kijkje in ons uitgebreide fotoboek.

 

In de rubriek "AF TE HALEN OP BESTELLING" kun je je keuze maken uit leuke ballonfiguren voor een verjaardag, bruiloft, etc. Prijzen staan vermeld onder de foto, afhalen kan in Ravels (B).

 

 

Yollie Balloons heeft ook jaren ervaring op het gebied van ballondecoratie. Wij maken voor je feest de mooiste ballonbogen, pilaren, ballonbloemen enz. Ook schminken (in combinatie met ballonnen) behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor vragen mag je altijd mailen of bellen.

 

 

Yolanda Verberk